ChristenUnie Delft kiest Joëlle Gooijer tot lijsttrekker

CU kieslijst Delft 2018 - breedmaandag 18 december 2017 12:18

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de ChristenUnie is Joëlle Gooijer unaniem verkozen tot lijsttrekker van de ChristenUnie in Delft. Ook de rest van de kandidatenlijst werd unaniem vastgesteld. Joëlle Gooijer: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de leden me gegeven hebben door me opnieuw als lijsttrekker te benoemen.”

“Graag ga ik als lijsttrekker ook de komende periode in de gemeenteraad - met een prachtig programma en uitstekende kandidaten - aan de slag om belangen af te wegen en te zoeken naar het goede voor onze stad. Een stad waarin iedereen meetelt, een stad die we door kunnen geven aan onze kinderen. En waar iedereen zich in vrijheid en veiligheid kan ontplooien.”   

Naast Joëlle nemen ook Bert van der Woerd (2), Wimke Schuurmans (3), Sytse Alkema (4) en Pieter van de Ven (5) een hoge plek op de lijst in.Wim Schut, voorzitter van de selectiecommissie, is erg tevreden over de lijst: " Na een intensieve, maar vooral boeiende selectieperiode hebben we een interessante en goede kandidatenlijst kunnen vaststellen. Er is veel diversiteit, deskundigheid en betrokkenheid binnen de ChristenUnie Delft aanwezig. Wat mij vooral opviel was het grote aantal jonge mensen dat naast hun drukke bestaan een bijdrage wil leveren aan de gemeentepolitiek.”

Tijdens de ledenvergadering van 14 december is ook het verkiezingsprogramma met de titel “Waardevol Delft” vastgesteld. De belangrijke thema’s van dit programma zijn duurzaamheid, waardig ouder worden, kansen voor alle kinderen en een gastvrije stad voor vluchtelingen. Het verkiezingsprogramma verschijnt binnenkort op deze website.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

juli

juni

maart

februari

januari