ChristenUnie fractievoorzitter Slob bezoekt De Bieslandhof

dinsdag 08 juni 2010 09:40

Vandaag (8 juni) brengt Tweede Kamer fractievoorzitter Arie Slob een werkbezoek aan Delft. Het bezoek zal worden afgesloten met een bezoek aan verpleeghuis De Bieslandhof, onderdeel van Zorginstellingen Pieter van Foreest. Slob zal worden rondgeleid door Thérèse van den Hurk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de zorginstelling en Otto van den Brink, locatiemanager van De Bieslandhof.

Langdurige zorg is een belangrijk thema in het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. `De overheid dient kwetsbare groepen te ondersteunen. Tegelijkertijd komen er bezuinigingen op ons af, en zal het in de toekomst moeilijk zijn om genoeg handen aan het bed te krijgen. Uitdagingen genoeg dus. Daarom is het belangrijk om ook in de campagnetijd oog te hebben voor dit deel van onze samenleving” ligt Joëlle Gooijer van de ChristenUnie Delft toe.

De ChristenUnie delegatie bezoekt behalve zorgcomplex De Bieslandhof ook de TU Delft. Daar krijgen zij een rondleiding bij de vakgroep vloeistofmechanica van de faciliteit Civiele Techniek.

De ChristenUnie bedankt Pieter van Foreest en de TU Delft voor haar medewerking.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Archief > 2010

november

oktober

september

augustus

juli

juni

april

maart

februari

januari