Op de bres voor bevaarbare spoorsingel.

woensdag 30 maart 2011 23:05

De fracties van VVD, Stadsbelangen en ChristenUnie doen een ultieme poging om de Spoorsingel in Delft bevaarbaar te maken voor kleine bootjes, zoals sloepen, kano’s en watertaxi’s.

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van aanstaande donderdag dienen de drie oppositiepartijen een motie in, waarin het college gevraagd wordt alsnog een inhoudelijke reactie te geven op het alternatieve ontwerp met bolle bruggen van de heren Van der Wedden en Labordus. Tevens roepen de partijen het college op zich maximaal in te spannen voor een bevaarbare gracht en hierbij zo veel mogelijk gebruik te maken van de in Delft aanwezige kennis.

VVD-fractievoorzitter Lennart Harpe: “bij inwoners en ondernemers is veel draagvlak voor het plan met bolle bruggen. Wij willen dat het college in gesprek gaat met de betrokken partijen om te kijken hoe een bevaarbaar ontwerp te realiseren is binnen de gestelde kaders van de tunnelconstructie en de planning. Ik ben van mening dat het ontwerp van de bruggen toch slimmer moet kunnen dan een betonnen plaat van 85 cm dik”

« Terug

Reacties op 'Op de bres voor bevaarbare spoorsingel.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.