Oproep tot donatie van energie-compensatie

maandag 14 november 2022 12:37

Bijna iedereen in Delft krijgt in november en december 190 euro energiecompensatie. Een aantal partijen in de Delftse gemeenteraad roepen hun leden en stadsgenoten op een gedeelte van dit bedrag te doneren.

Voor sommige mensen is de twee keer 190 euro een druppel op de gloeiende plaat van hun energierekening, terwijl anderen nu soms nog wel een vast contract hebben en een zinvolle bestemming voor het geld zoeken.

Op initiatief van de Delftse PvdA roepen PvdA, GroenLinks, CDA, ChristenUnie en Onafhankelijk Delft hun leden en Delftse burgers op om deze twee keer 190 euro te bestemmen aan medestadsgenoten die (bijna) door het ijs zakken. Dit past ook goed bij Delft: als het tegenzit helpen we elkaar. We laten niemand in de kou staan.

Dus vandaar deze oproep! Er zijn verschillende organisaties in Delft die de steun goed kunnen gebruiken. Wij wijzen hierbij graag op het Interkerkelijk Sociaal Fonds (ISF) en Stichting Urgente Noden (SUN). Beide organisaties helpen – via een noodfonds – mensen in Delft met financiële hulp. Met onze steun, zorgen zij ervoor dat de donaties terecht komen bij mensen die het deze winter hard nodig hebben.

De PvdA, CDA, ChristenUnie, Onafhankelijk Delft en GroenLinks roepen op tot steun aan deze solidariteitsactie!

Doneren kan door (een deel van) de energiecompensatie over te maken onder vermelding van “gift energiecompensatie” op:

« Terug

Reacties op 'Oproep tot donatie van energie-compensatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2022

december

november

oktober

september

juni

mei

april

maart

februari

januari