Oude en nieuwe commissieleden

2e versie landscape installatie Mirte.pngvrijdag 03 februari 2023 11:45

De ChristenUnie maakt graag wat veranderingen in de fractie bekend. Chiel de Groot vertrekt als commissielid en Mirte van der Vlist is na hem geïnstalleerd als commissielid.

Helaas hebben wij vanwege verhuizing naar Rotterdam afscheid genomen van Chiel de Groot als commissielid. Chiel heeft bijna een jaartje met de fractie meegedraaid, mocht zijn maidenspeech in de commissie houden over samenwerking met de TU voor onder andere de opvang van vluchtelingen. Daarnaast heeft Chiel in meer commissiedebatten gesproken en werk in de Rekening en Audit Commissie verricht. Voor zijn werk vanaf bezig zijn voor de campagne tot aanwezigheid bij de laatste fractievergadering zijn we Chiel van harte dankbaar.

De ChristenUnie deelt blij mee dat afgelopen raadsvergadering van 2 februari 2023 Mirte van der Vlist als nieuw commissielid is geïnstalleerd. We wensen Mirte veel wijsheid en zegen en zien uit naar haar inbreng in de fractie en de commissies Ruimte & Verkeer en Rekening & Audit. De foto boven dit artikel is net na Mirtes installatie, de bloemen zijn haar overhandigd en de fractie feliciteert haar met haar installatie als nieuw commissielid.

« Terug

Reacties op 'Oude en nieuwe commissieleden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.