Stem Fleur naar de VN!

Foto + logozaterdag 21 oktober 2017 13:40

Eén van onze Delftse leden, Fleur van Lit, is in de race om jongerenvertegenwoordiger voor de VN te worden. Ze is doorgedrongen tot de finale en één van de twee finalisten! We vinden dit erg stoer en willen haar graag helpen om gekozen te worden. In de functie als jongerenvertegenwoordiger is Fleur niet actief namens de ChristenUnie, maar we herkennen in haar de drive om op te komen voor hen die geen stem hebben.
Daarom bevelen we haar kandidatuur van harte aan. Hieronder vind je haar bericht aan alle jongeren.

Het bestuur van de ChristenUnie in Delft

- Bericht van Fleur -

De wereld is complex. De problemen zijn groot: armoede, ongelijkheid, klimaat, veiligheid… Je kent ze ook. En je vindt er vast wat van. Laat mij dat weten! Of je nu langer of korter in Nederland woont, in luxe leeft of moet lenen, werkt of studeert, open of verlegen bent. Als je een mening hebt, moet die gehoord worden. We hebben iedere gedachte en ieder goed idee nodig om de wereld vooruit te brengen. Ook die van jou. Als Jongerenvertegenwoordiger naar de Verenigde Naties wil ik mij hiervoor inzetten. Ik geef jou een stem. Geef jij mij een stem?

Stemmen kan vanaf maandag 23 oktober via www.jongerenvertegenwoordigers.nl/stemmen. Stemmen kan tot 29 jaar. Ben je ouder? Verspreid dan vooral het bericht! Kijk voor meer informatie op www.fleurvanlit.nl en volg de campagne via www.facebook.com/FleurnaardeVN!

« Terug

Archief > 2017 > oktober

Geen berichten gevonden