Burgemeester en raad herdenken prins (uit: HC d.d. 17 december 2004)

zaterdag 18 december 2004 10:48

Burgemeester Verkerk heeft gisteren tijdens de raadsvergadering stilgestaan bij het overlijden van prins Bernhard. (...)
Nestor van de raad Van den Doel (ChristenUnie/SGP) complimenteerde het college en 'de werkers op straat' met de waardige wijze waarop de uitvaart afgelopen zaterdag is verlopen.

DELFT | Burgemeester Verkerk heeft gisteren tijdens de raadsvergadering stilgestaan bij het overlijden van prins Bernhard. Verkerk memoreerde in een korte toespraak het leven van de prins. Daarbij stipte hij ook aan dat Bernhard aan het einde van zijn leven erkende dat hij 'momenten van zwakte' heeft gehad. Volgens de burgemeester maakte juist dat hem 'tot een mens'. Nestor van de raad Van den Doel (ChristenUnie/SGP) complimenteerde het college en 'de werkers op straat' met de waardige wijze waarop de uitvaart afgelopen zaterdag is verlopen. Ook de burgemeester bedankte iedereen, ook de burgers en ondernemers die hinder hadden ondervonden van de afzettingen, voor hun medewerking. Verkerk voegde er aan toe dat koningin Beatrix haar waardering heeft uitgesproken voor de wijze waarop de stad Delft de uitvaart heeft verzorgd.

« Terug

Reacties op 'Burgemeester en raad herdenken prins (uit: HC d.d. 17 december 2004)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.